Loader

 

Innovators

in bulkhandling

 

Big-bag verwerking

Breston fabriceert big bag vulstations of big bag losstations ten behoeve van toepassingen in de landbouw en de industrie.

Gedoseerd vullen of legen van een big bag gebeurt met een big bag vulstation of big bag losstation, gefabriceerd aan de hand van de afmetingen van uw big bag en uw wensen. Eventueel gecombineerd met een geïntegreerd of apart weegsysteem.

Big bag vulstations kunnen worden gecombineerd met een trilbodem om het product te verdichten. Indien gewenst wordt de big bag vul- of los-installatie voorzien van een stofbeheersing systeem om het ontstaan van stof tot een minimum te beperken.

Voor een hoge capaciteit kan uw big bag vul- of los station worden uitgevoerd als duo-systeem of als carousel uitvoering.

Kistenkantelaars

Met de Breston kistenkantelaar kantelt u eenvoudig en snel uw kuubkisten. Het kantelen kan met behulp van een heftruck of door middel van een elektromotor. Bij de uitvoering waarbij de kist met de heftruck wordt gekanteld wordt de teruggaande beweging gedempt waardoor de kist rustig in de uitgangspositie terug komt. De kantelaar is geschikt voor diverste maten kisten of wordt gefabriceerd aan de hand van u kistmaten.

De kistenkantelaar kan worden gebruikt voor het beladen van een vrachtwagen of kan in combinatie met een transportband of eventueel ook met een voorraadbunker worden gebruikt voor het gedoseerd transporteren van product vanuit de kist.

Enkele voordelen t.o.v. andere merken:

 • robuuste, stabiele constructie
 • links en rechts voorzien van vaste trap
 • gedempte terugval van het kantelframe
 • rubberen aanslag in de laagste stand
 • op verschillende hoogtes instelbaar
 • eenvoudig met heftruck te verplaatsen

Kistenvullers

Met de Breston kistenvuller zijn kuubkisten met een hoge capaciteit gelijkmatig af te vullen. De kist wordt eventueel gekanteld om de valhoogte van het product van de toevoerband te minimaliseren.

Door de linksom en rechsom draaienden en schuifbare toevoerband zijn kuubkisten snel en continu gelijkmatig af te vullen. De kistenvuller is geschikt (te maken) voor diverse maten kisten.

Enkele voordelen van de Breston kistenvuller:

 • robuuste, stabiele constructie
 • hoge capaciteit
 • gelijkmatige afvulling
 • op verschillende hoogtes instelbaar
 • eenvoudig met heftruck te verplaatsen

EST.1938

Breston bv

Molendijk 167

3244 AM Nieuwe Tonge

T 0187-651432

F 0187-657263

E


Registratie

KVK 23079226

BTW NL804008619B01

Algemene Voorwaarden

Klik hier

Industriële occasions

Bunkers

Feeders

Ontstoffers

Landbouw occasions

Stortbakken

Duobanden

Hallenvullers

Service mechanisch

7:30 - 16:30

+31 (0)187-651432 (6)

Storingsdienst

+31 (0)6-229 752 56

 

Service elektrisch

7:30 - 16:30

+31 (0)187-651432 (3)

Storingsdienst

+31 (0)6-229 296 73

 

 

INNOVATORS

in bulkhandling