Allround buitendienst monteur

Allround buitendienst monteur

Toonaangevend sterk.

Allround monteur

Wie zijn wij?

Breston B.V. maakt complete machines voor op- en overslag, inschuur- en verwerkingstechniek en voor de industrie. Deze machines kunnen standaard worden besteld of kunnen klant specifiek worden ontworpen. Doordat wij alles in eigen huis produceren en verwerken hebben wij op elke afdeling het juiste team met hun eigen specialiteit. Momenteel zijn wij nog op zoek naar een fulltime allround buitendienst monteur.

Wat houd de functie in?

Als allround buitendienst monteur (de-) monteer, repareer en onderhoud je onze machines. Dit werk wordt veelal uitgevoerd bij onze klanten. Daarnaast is kun je ook op onze locatie in Nieuwe-Tonge aan het werk worden gezet als allround medewerker. Bij Breston hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een flexibele en gezellige collega die een meerwaarde is voor ons team. Bovendien kun je georganiseerd, zelfstandig en in team verband werken. Daarnaast beheers je de onderstaande kennis:

  • MBO Diploma of MBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring binnen een vergelijkbare functie
  • Geldig heftruck- en VCA certificaat

Wat bieden wij?

Als medewerker bij Breston B.V. val je onder de CAO Metaal en Techniek, de hoogte van het salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring. Bij ons geniet je van 25 verlof- en 13 ATV dagen per jaar. Afhankelijk van je woonplaats ontvang je bij ons ook kilometervergoeding. Mocht de samenwerking van beide kanten goed bevallen dan krijg je snel zekerheid en is een vast dienstverband niet ver weg.

Meer informatie of solliciteren?

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met Jaap Abresch +31 (0)187-651432

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, en denk jij ons team met jouw talenten te kunnen versterken? Solliciteer dan snel! Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar jaap@breston.nl

Solliciteer direct!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature is niet toegestaan!

Solliciteer direct!

Neem contact op met Jaap Abresch

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Solliciteer direct!

Neem contact op met Jaap Albresch

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Over Breston

Waarom werken bij Breston?

Je komt te werken in een breed vakgebied, met een gedreven team en goede arbeidsvoorwaarden.