Constructiebankwerker

Constructiebankwerker

Toonaangevend sterk.

Vacature Constructiebankwerker

Wil jij meebouwen aan machines en staalconstructies die de hele wereld over gaan?

Wat ga je doen?

Als constructiebankwerker stel jij onderdelen, staalconstructies en machines samen in allerlei soorten en maten. In overleg met je leidinggevende bepaal je wat prioriteit heeft en hoe je jouw werkzaamheden gaat aanpakken. Met jouw technisch inzicht zie je meteen voor je wat je gaat maken zodra je de technische tekening bekijkt. Nauwkeurig check je of je alles hebt wat je nodig hebt en ga je aan de slag. Jij hebt twee rechterhanden en bent een echte aanpakker. Een echte vakman als jij beheerst alle bewerkingstechnieken, of je nu moet sleutelen, lassen (MIG/MAG/TIG), slijpen, boren. En beheers je iets nog niet? Dan wil je het graag leren! Ook werk jij veilig met de heftruck en de bovenloopkranen. Soms werk je met collega’s aan dezelfde constructie, maar je werkt ook veel zelfstandig.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een flexibele en gezellige collega die een meerwaarde is voor ons team. Bovendien kun je georganiseerd, zelfstandig en in team verband werken. Daarnaast beheers je de onderstaande kennis:

  • MBO diploma of MBO werk- en denkniveau
  • Lasdiploma is een pré
  • Aantal jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie
  • Geldig heftruck- en VCA certificaat
    (of bereid deze te behalen)

Wij bieden:

Een gezellige werkplek waarin voldoende ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden. Een goede werk/privé balans. En een werkomgeving met korte lijnen en informele communicatie, een goede werksfeer is bij ons erg belangrijk.

Als medewerker bij Breston B.V. val je onder de CAO Metaal en Techniek, de hoogte van het salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring. Bij ons geniet je van 25 verlof- en 13 ATV dagen per jaar. Mocht de samenwerking van beide kanten goed bevallen dan krijg je snel zekerheid en is een vast dienstverband niet ver weg. Laten we ook onze diverse bedrijfs- en jubileumfeestjes niet vergeten!

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met Jaap Abresch +31 (0)187-651432
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, en denk jij ons team met jouw talenten te kunnen versterken?
Solliciteer dan direct d.m.v. van het vacature formulier hieronder!

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van onze vacature is niet gewenst.

Solliciteer direct!

Neem contact op met Jaap Abresch

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Solliciteer direct!

Neem contact op met Jaap Albresch

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Over Breston

Waarom werken bij Breston?

Je komt te werken in een breed vakgebied, met een gedreven team en goede arbeidsvoorwaarden.